fbpx

Концепция The LEVEL 2012 – Melia Grand Hermitage, Golden Sands

Концепция The LEVEL 2012 – Melia Grand Hermitage, Golden Sands

Melia Grand Hermitage

Melia Grand Hermitage

The LEVEL е наскоро разработена концепция, която се въвежда на българския пазар за първи път в Мелиа Гранд Ермитаж. Тя предава идеята за клуб, който обслужва гостите от най-висока категория стаи – Level стаи и апартаменти. Концепцията е създадена, за да въведе и осигури по-висок стандарт на обслужване и внимание към всеки един детайл на Вашия престой в хотела. През 2012 година THE LEVEL предоставя повече услуги включващи:

  • Отделна рецепция със зона за регистрация;
  • VIP салон, който се намира на осмия етаж, с прохладна тераса с изглед към морския бряг;
  • Отделен ресторант, специално за LEVEL гости;
  • Просторна, открита градинска зона, снабдена с шезлонги и Спа ъгъл с джакузи, достъпно само за LEVEL гости ;
  • Принтиране и копиране до 20 копия и използване на компютър до един час;
  • 50 % намаление в “Al Dente” а ла карт ресторант (с изключение на на питки).

Ресторантът THE LEVEL предоставя при ятен кът за хранене, специално за LEVEL гостите. Тихата и уютна атмосфера предразполага гостите да се насладят изцяло на разнообразната храна на фона на приятна класическа музика. Ресторант THE LEVEL ще Ви предложи също едно интернационално изживяване с представянето на тематична кухня 3 пъти седмично.Тук се сервират ястия, съобразени с индивидуалния план на гостите. Това, което отличава THE LEVEL ресторанта от основния ресторант, е удълженото време за закуска. Ресторантът, със своята приятна обстановка и разнообразен бюфет, е едно прекрасно допълнение към услугите LEVEL. Персоналното обслужване с напитки за всеки гост и изключителният професионализъм на нашите служители допринасят за Вашия приятен престой в хотела и това може да бъде усетено във всеки един фрагмент на LEVEL програмата. Стилната декорация и приятният аромат на цветя ще допринесат за вашето добро настроение. Бившият президентски апартамент, сега THE LEVEL Lounge е стилно декориран салон – запазена територия за възрастни, където THE LEVEL гостите могат да релаксират през целия ден. Отпускащата атмосфера и голямата тераса с гледка към морето, са част от удобствата на VIP салона. Заобиколени от комфорт и тишина,нашите гости могат да прекарват свободното си време в четене,гледане на телевизия, настолни игри. Предлага се безплатен бар в следобедните часове, където се сервират дребни сладки,кафе,чай и алкохолни напитки по избор. На разположение на гостите в салона през цялото време остава усмихната и приятелски настроена хостеса. THE LEVEL Lounge е отворен всеки ден от 10 до 22 часа. THE LEVEL Рецепцията е едно от новите преимущества на THE LEVEL концепцията.  Състои се от зона за настаняване и изпращане на гостите, където персоналът дружелюбно ще Ви посрещне и ще се погрижи за всичко, от което се нуждаете по времето на вашия престой. От пристигането до самият край на ваканцията, ще имате привилегията да бъдете обслужвани на специално обособената рецепция. Персоналът се грижи за комфорта на гостите, така че те да почувстват, че изморителното им пътуване е свършило още преди да са се настанили в стаите си. Голямо преимущество на специално изградената рецепция е избягване на дългите опашки с чакащи гости за настаняване – зоната е изцяло на разположение само на гостите, ползващи програмата THE LEVEL. В Мелиа Гранд Ермитаж на 25ти май 2012 г. беше открита нова зона, специално за гостите, ползващи програмата THE LEVEL, в допълнение на зоната край басейна. Терасата има ограничен достъп до малка спа зона с джакузи. Надяваме се нашите Гости да се почувстват по-специални и да направим техния престой по-приятен и изпълнен с лукс. Резервация и настаняване в Melia Grand Hermitage

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.