fbpx
 

Светлинно шоу в Несебър ще радва туристите през това лято

Нова светлинно шоу ще радва туристите през това лято в Несебър. Крепостните стени на Стария град ще оживяват под звуците на подходяща музика. Цветни светлини ще накарат камъните, които помнят вековната история на крайморския град да оживеят да разказват истории. Шоуто ще конкурира „Звук и светлина“ в Царевец, категорични са запознати.

Новото прожекционно 3D оборудване е закупено с помощта на проекта по трансгранично сътрудничество. Атрактивното представяне на хилядолетното богатство на града е в рамките на проекта ”Промотиране на историческите културни и туристически богатства на Одрин и Несебър“, изпълняван от Община Несебър по програмата за трансгранично сътрудничество България-Турция.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.