fbpx
 

Слушайте джаз под звездите

Ако искате да сте сред публиката на един нетрадиционен концерт и да чуете най-големите джаз звезди на България не в прашна зала или заведение, а под звездното небе, не пропускайте концерта на 23-ти юни. Началото е от 19 часа до пещерата Гаваница на приказното Дветашко плато. Поляната, на която ще можете да усетите музиката на фона на залязващото слънце се намира край Горско Сливово.

Входът на събитието е напълно безплатен. Предвиден е и джем сешън в село Кърпачево. Неговото начало е от 22 часа. В събитието с невероятните си гласове ще вземат участие вечно усмихнатата Хилда Казасян и Мими Николова. Другите вокали, на които можете да се насладите са на Весела Морова, Наско Кулински, Боряна Йорданова, Янко Янков, Невилиян Гемижев, Константин Бейков, Павлин Павлов, проф. Владимир Радулов, Александър Куманов.

Ще можете да чуете още ансамбъл „Спектрум“, изпълненинията на кавал на Недялко Недялков, на саксофон на Васил Енчев, тромпетите на  Венцислав Благоев и Георги Агатов,  пианото на Живко Петров и Атанас Миладинов, китарите, банджото и укулеле от Емануел Лосио, Димитър Благоев, Петър Терзиев и Велизар Гичев. Зад контрабасите ще са Димитър Карамфилов  и Михаил Иванов-Мишо. На туба за публиката ще свири Димитър Узунов, а на барабани – Димитър Семов, Невена Григорова  и Стефан Горанов.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.