fbpx
 

Фестивал на любовта радва влюбените в Бургас

За първа година влюбените двойки в Бургас ще намерят всичко за любовта на специализиран фестивал. Love Festival Burgas ще се проведе на 11-ти и 12-ти февруари в Експозиционен център Флора. На него ще откриети интересни ръчно направени произведения, с които да зарадвате половинката си за празника на любовта Свети Валенти.

Входът е свободен за всички желаещи от 10 до 20 часа. По-талантливите гости ще могат и сами да изработят подаръците за близките си в специализираните работилници. В тях умели майстори ще ви помогнат да вложите сърцето си в направени от вас картички и сувенири.

Организаторите са приготвили за посетителите и много приятни емоции и изненади – конкурси за двойки, детска анимация, фотокът за снимки на влюбени, много музика, награди, торти, цветя и сладкиши.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.