fbpx
 

Срещи с пътешественици и търсачи на адреналин в София

За 15-та поредна година в София ще се проведе форумът за търсачи на силни усещания „Дни на предизвикателствата“ . За поредна година за поредна година софиянци ще могат да се срещнат с пътешественици и търсачи на адреналин от далечни страни и България, професионалисти и аматьори, които споделят с ентусиазъм своя път, предизвикателства и мечти за бъдещето.

Началото на събитието ще бъде дадено на 2 декември от 16.30 часа във Френския институт с конференции. На голям екран и с български субтитри ще могат да бъдат видени над 10 документални филма, почти всички с премиерно излъчване.

Специално за фестивала пристигат 4-ма вдъхновяващи атлети, всеки със своя неповторим характер и следа в областта на планините, приключенията, и опазването на нашата планета, такава каквато я познаваме днес, и каквато бихме желали да я видят нашите деца.

Това са Evrard Wendenbaum, Christophe Dumarest, Dion Leonard и Antoine Girard. До тях, на сцената, ще застанат български планински гидове, сноубордисти, катерачи и алпинисти, планински бегачи, ветроходци и пътешественици на колела.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.