Melia Grand Hermitage – пътуване из света на интернационалната кухня
Melia Grand Hermitage предлага пътуване из света на интернационалната кухня, което започва с Испания. Там, откъдето идва SOL Melia. Всеки регион в Испания е наистина горд със специфичната за него кухня. Андалусия има своето гаспачо, Валенсия – паеля. Използването на свежи продукти и леки сосове могат да превърнат едно обикновено ядене в истинско удоволствие. За да се наслади на вечерята, всеки може да избере паеля, тортия, касуела или гаспачо и да усети вкуса на испанската кухня под звуците на испанска китара. Следващата спирка на кулинарното пътуване е България. Веднъж седмично Melia Grand Hermitage представя на гостите си разнообразния свят на българската кухня. Опитвайки различните видове бели сирена (козе, овче или краве), кисело мляко, баница, шопска салата, луканка, таратор и разбира се ракия, гостите се впускат в дълбините на бългрската история. За всички туристи винаги е било интересно да се докоснат до културата на страната, в която гостуват. На тази вечеря се предлагат различни ястия, типични за България. И последната спирка е на другата страна на света. Всяка седмица Melia Grand Hermitage разкрива пред гостите си тайните на азиатския свят. Всички специфични и екзотични вкусове на изтока идват в Melia Grand Hermitage и това, от което всеки има нужда, е да отвори сетивата си и да ги усети. Изтокът среща Запада в Мелиа Гранд Ермитаж. Резервация и настаняване в Melia Grand Hermitage