fbpx

Минерална вода във всяка хотелска стая

Минерална вода във всяка хотелска стая

„Пири & Александър СПА, спорт и ски“

„Пири & Александър СПА, спорт и ски“ е хотелски комплекс, разположен на 2 км от Банско, близо до село Баня. От тази година комплексът работи целогодишно.  Разположен е на площ от 35 000 кв.м. и обединява два хотела „Пири“ и „Александър“.

Комплексът разполога със СПА-център с басейн с топла минерална вода, сауна, парна баня, външен летен басейн, две футболни игрища, игрище за плажен волейбол, фитнес, зелени градини за разходка, ски-гардероб и два паркинга. Комплексът предлага на своите гости възможност за СПА и лечебни процедури, възстановителни програми, масажи, козметични процедури, кинезотерапия.

Комплекс „Пири & Александър СПА, спорт и ски“ е свързан с минералните извори на с. Баня. Минералната вода има голям диапазон от лечебни свойства и е полезна за заболяванията на нервната система, камъни в бъбреците, заболявания, свързани с храносмилателната система, диабет, кожни болести, заболявания на дихателната система, хронични гинекологични заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат, спомага за добрата обмяна на веществата в организма. Най-забележителното е, че комплексът е свързан с минералния извор и освен в топлия басейна гостите на хотелския комплекс могат да използват минералната вода и във всяка хотелка стая.


Всички помещения в комплекса имат елегантно обзавеждане, разполагат с кабелна телевизия, WiFi, бани с вана, тераси.


До лифта и центъра на Банско на туристите се предлага редовен транспорт през целия зимен сезон.

Резервация и настаняване хотели Пири и Александър, Банско

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.