fbpx
 

Министерството на туризма с награда от туристическото изложение MITT’2021 в Русия

Министерството на туризма получи престижното отличие за „Най-добро презентиране на направление“ на 27-то Международно туристическо изложение MITT’2021 по време на тържествената церемония за награждаване на участниците в изложението.

През първите два дни на форума интересът от страна на професионалните посетители към България като туристическо направление и възможностите за почивка и възстановяване на здравето е голям. Редица руски региони са проявили интерес и към активизиране на професионалните контакти с български туристически организации и компании.

MITT е най-голямото международно туристическо изложение в Русия в категорията „Туризъм и отдих“, делова площадка за страни, региони и туристически компании от целия свят, които представят своите туристически продукти и услуги на руския пазар.

След едногодишна пауза това е първото офлайн туристическо изложение в Русия, в което си дават среща 1 533 участника от 52 руски региона и 15 страни, сред които Турция, Гърция, Куба, Израел, Хърватска, Казахстан и др.
България е традиционен участник в този голям международен туристически форум. И през тази година Министерството на туризма организира българското участие, като за първи път в него, поради затворени граници, български туроператори са представени от техни руски партньори. Страната ни се представи на изложението с атрактивен национален щанд и презентации в няколко събития от деловата програма.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.