fbpx
 

Мис „Влюбена във вятъра“ представя България на Miss Tourism World 2023

Новата мис „Влюбена във вятъра“, която е най-красивото момиче короновано на бляскава церемония в едноименния замък в Равадиново, ще представя страната ни на международния конкурс Miss Tourism World 2023. На 16 септември по време приказно-фентъзи парти/консурс Катерина Кръстева от Варна се окичи с титлата „Miss In love with the wind“.

Церемонията бе озвучена от Старозагорската опера, чийто солисти музицираха блестящо  докато спектакълът на сцената приковаше вниманието на присъстващите. В първи кръг претендентките за титлата дефилираха с древноримски туники, създавайки истински мост на красотата през вековете.

Във втората част на спектакъла, те бяха със специално ушити бански костюми от „Сити Фешън“ Горна Оряховица. А в трети кръг, участничките изглеждаха като принцеси от приказките благодарение на изящните рокли на Галина Иванова, която преди дни се завърна от Transilvania fashion week.

Победителката в надпреварата на чара и красотата Катерина Кръстева  ще представи България на “Мис Туризъм Свят” през ноември в Китай. Кристина е модел, актриса и инфлуенсър на 18 години от морската столица Варна, по известна с псевдонима си Kitty K. Тя се състезава в конкуренция с още 11 момичета от цялата страна, предварително избрани сред прецизен кастинг. Второто място бе за 19-годишната Никол Николова от София, а третото място бе заето от 18-годишната Теа Симеонова от Варна.

Целият конкурс премина под съпровода на класическата музика, а между туровете солистите на старозагорската опера Деси Стефанова и Стоян Буюклиев изпълниха популярни оперни арии. История и съвременност стилно се преплетоха в атриума на замъка “Влюбен във вятъра” в Равадиново – домакин на спектакъла. Автор, сценарист и режисьор бе Божил Николов, който обясни, че този конкурс се различава от всички останали, съчетавайки по невъобразим начин вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ти.
Носителката на първото място, Катерина Кръстева, ще бъде и лице на замъка в „Влюбен във вятъра“.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.