fbpx
 

В Девин избират мис Персенк

С пищен спектакъл ще бъде избрана най-голямата красавица в конкурса Мис Персенк 2019 в Девин. На 5-ти юли вечерта, в термален аквапарк Персенк шоуто ще продължи цяла вечер. Освен на красотата и изяществото на участващите претендентки, гостите ще могат да се насладят и на изпълненията на рок титаните от група Б.Т.Р. С песните си ще радва публиката и финалистката от телевизионния формат „Гласът на България“ Емилия Валенти.

Miss Persenk Devin

Красотата и чарът на участничките в състезанието ще оценява официално признатата за една от най-хубавите българки, президентът на модна агенция Визаж, Жени Калканджиеева. Сред оценяващите са и други родни красавици, известни с взискателността си като Биляна Йотовска и Елизабет Методиева.

Miss Persenk Devin

Короната на победителката ще връчи миналогодишната звезда в конкурса – Габриела Чонина, която ще и част от журито. По време на конкурса ще бъдат представени ралични брандове облекла и аксесоари – очила с марка KWIAT, бански костюми “Искра Арт” с дзайнер Искра Георгиева, както и облеклата на младата и талантлива дизайнерка Ради Лазарова от модна къща Blink, която е носител на наградата “Златната игла” в категория млад дизайнер 2019.

Miss Persenk Devin

За отличените момичета са предвидени награди, осигурени от домакините на събитието. В по-късните часове ще бъде организирано и шумно парти в нощния бар на SPA хотел Персенк.

Miss Persenk Devin
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.