fbpx
 

12 часов музикален маратон с МТВ във Варна

12 часа ще продължи музикалният маратон във Варна, организиран от музикалната телевизия МТВ. Статрът е на 15 юли, като достъпът за феновете е от 12 часа на обяд. Към момента цените на билетите, които можете да купите онлайн и от различни обекти е 79 лева. Цената след 7 юли ще е 88 лева. Купонът ще е на най-голямата сцена, построена някога у нас. На плажа в морската столица ще се издигне 70 метра дълга конструкция и 15 метра висока, с най-добрите аудио и визуални ефекти.

Ако взмете участие в купона могат да ви видят и по света, тъй като купонът във Варна ще б де засневт и ще стане част от програмата на МТВ по целия свят. Вече са ясни и голяма част от изпълнителите в програмата на фестивала. Амеркианският рапър  и DJ Redfoo, част от дуото LMFAO  и жури в австралийския формат на предаванто Х фактор със сигурност ще ви накара да танцувате до припадък.

За първи път ще можете да чуете и как пуска световноизвестният DJ Стийв Аоки. За класата му говори факта, че  е номиниран за наградите Грами и е избран за най-добър DJ на Америка. Английският DJ Джонас Блу, който е работил с изпълнители като Трейси Чапмън също ще весели публиката във Варна. Парти стилът на Тайни Темпа го прави толкова популярен във Великобритания, че той продава толкова колкото и звездите Майкъл Джексън и Елтън Джон.

Купонът ще продължи с изпълненията на световноизвестното дуо Горгон Сити. За първи път у нас ще можете да видите и R3WIRE & VARSKI, които са постоянни участници в събитията на MTV по цял свят. Българската музикална сцена ще бъде защитена от Поли Генова и дуото Павел и Венци Венц. На плажа във Варна се очаква в купона да се включат и близо 30 000 зрители от цял свят. Важно е да се знае, че най-малките парти фенове до 5 години ще влизат безплатно, но всяко дете до 14 години трябва да е придружавано от възрастен. Като един възрастен може да е придружител на максимум 3 деца.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.