fbpx
 

Аквапарк Нептун в Равадиново работи от 1-ви август

От 1-ви август отваря вpати най-големият аквапарак у нас Нептун. Той се намира в созополското село Равадиново, в непосредствена близост до прочутия зачък „Влюбен във вятъра“.  На 18 от общо 36-те декара можете да се насладите на 14 типа водни атракциони. Сред тях са воден вихър с преплитащи се пързалки и камикадзе – почти отвесна пързалка, която е подходяща за любителни на адреналина.

Също така можете да се насладите и на два вида пързалки тайфун със спираловидни туби, да си организирате състезание по най-бързо и атрактивно спускане на мултислайд пързалките, да се завъртите във вихъра на торнадото или просто да се носите спокойно по импровизираната река. Сред атракциите са още гръмотевечен круиз, кръстоносец и игра с водата. Освен това в аквапарка има и 4 типа басейни, подходящи за всяка възраст и настроение.

За да се забавляват посетителите всеки ден ще се грижат аниматори, които ще дават различни представления  в анфитеатъра и ще измислят предизвикателства за малки и големи. Малчуганите трудно ще се отлепят от състезанията и игрите в детската зона. Няма да липсват заведения за хранене за всеки вкус, магазини за плажни артикули и естествено сладоледен бар с най-разнообразни ледени изкушения.

Аквапаркът ще е отворен за посетители от 10 до 18.30 часа. Целодневният билет за възрастни струва 38 лева, а ако влезете след 14.30 часа цената става 30 лева. Деца на ръст от 90 до 130 см плащат 20 лева за цял ден и 10 лева след 14.30 часа. Малчуганите с ръст под 90 сантиметра могат да се забавляват в аквапарк Нептун напълно безплатно. Всеки, който си купи билет за аквапарка след това може да се посети замъка „Влюбен във вятъра“ с 20% отстъпка от цената на билета.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.