fbpx
 

Отварят нов аквапарк край Созопол през лятото

Най-големият аквапарк у нас ще отвори врати за посетители това лято край Созопол. Водният атракцион „Нептун“ се намира точно до една от най-големите забележителности в региона – замъкът „Влюбен във вятъра“ в село Равадиново. Освен на най-дългите пързалки,басейните и другите водни забавления гостите на аквапарка ще могат да отмарят и в няколко бара и зведения за хранене.

Новият аквапарк ще работи всеки ден от 9:30 до 19 :30 часа. Цената на удоволствието пък ще е почти същата, каквато е и на останалите водни атракциони по морето. Обичайно възрастните плащат между 30 и 40 лева за ден в аквапарк край летните български курорти. Докато билетите за децата са по-евтини.

Предимството на аквапарка край Равадиново обаче е, че е най-новият построен и ще предлага невероятни забавления. А персоналът ще е многоброен, за да гарантира сигурността на туристите и пълният релакс. Инвестицията предвижда и игрища за волейбол, баскетбол, тенис на корт и мини голф.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.