fbpx

Нова атракция в Regnum Apart Hotel and Spa, Банско

Нова атракция в Regnum Apart Hotel & Spa, Банско

Regnum Apart Hotel & Spa, Bansko

Regnum Apart Hotel & Spa, Bansko

Regnum Apart Hotel & Spa е разположен в подножието на Пирин планина, в непосредствена близост до ски зоната в Банско, на 400 м от ски лифта и на 900 м от центъра на града. Regnum Apart Hotel & Spa се отличава със свой собствен стил, различен от типичния традиционализъм в курорта. Хотелът предлага настаняване в комфортни студия и просторни апартаменти, луксозно обзаведени и напълно оборудвани.


Удоволствието от престоя се допълва от модерния SPA център, който разполага с голям вътрешен басейн, финландска сауна, парна баня, хамам, шоков душ, фитнес, релакс зона, джакузи, масаж, солариум, витамин бар, салон за красота. Ресторантът в Regnum Hotel & Spa Банско е с капацитет 100 места и предлага богато разнообразие от  традиционна българска, европейска и автентична турска кухня в уютна атмосфера.


Атракцията на Regnum Apart Hotel & Spa за този сезон е новоизградената ледена пързалка към комплекса. Ледената пързалка е с размери 20/13 м и е единствената синтетична (изкуствена) в България.

Това дава възможност да се ползва не само през зимните месеци, но и след края на сезона. Работното време е от 11:00 до 20:00 ч., предлагат са кънки под наем.

Резервация и настаняване в Regnum Apart Hotel & Spa

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.