fbpx

Нови атракции в Грифид хотели

Нови атракции в Грифид хотели

На 27 юни отвори врати детската част на новопостроения Аква парк в Грифид Хотел Болеро. Всички малки гости на хотела на възраст между 4 и 12 години, заедно с техните родители,  настанени в Грифид Хотели – Болеро и Вистамар  са добре дошли и могат да се забавляват в детската част на Аква парка – напълно безплатно.

Малките туристи ще могат да се забавляват на двете Twister пързалки  с дължина 18 и 27 метра. Не по-малко забавление ги очаква и на по-спокойната „Mini River” – дълга 7 и широка 2 метра.

В Грифид Болеро децата ще могат да се наслаждават на новоизграден детски кът, който има и закрита част – детски клуб –  с две отделни помещения и е във формата на пиратски кораб.

За всички туристи и гости на хотелите, които почиват в Грифид Болеро, Вистамар и Метропол е инсталирано и функционира една нова атракция – „Human Soccer”.

Играта представлява едно „ огромно надуваемо джаги, в което фигурите са самите участници“. Целта е да се отбележи гол в противниковата врата, а това става с много ограничени  възможности за движение, голяма порция импровизация,  гарантиран смях и добро настроение.

Грифид хотели, Златни пясъци

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.