fbpx
 

Нова престижна титла за собственика на Замъка в Равадиново Георги Тумпалов

Собственикът на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново Георги Тумпалов получи поредно световно признание за труда си и за построената от него приказна атракция край Созопол. Въпреки че не е професионален дизайнер или архитект, базираният в Италия World Desing Consortium (консорциум на дизайнерите по света) удостои българинът с престижната титла експерт. Званието е пожизнена титла и се присъжда от авторитетната организация само на дизайнери и архитекти доказали совя талант чрез изключителните си постижения.

„Това е израз на специално внимание и чест за изключителният, невероятен, гениален, художествен и възхитителен резултат“, подчертават от организацията. Припомняме, че само през последната година замъкът спечели приза за „най-екологичен комплекс“ в света, бе определен за „най-добра сватбена дестинация“  и „най-добра семейна атракция в Европа“. Съвсем неотдавна българската атракция, която е най-посещаваната по българското Черноморие бе включена в ТОП 100 на световните туристически обекти, които всеки човек трябва да посети поне веднъж през живота си.

Ако и вие искате да посетите Замъка, можете да го направите през цялата година, тъй като забележителността работи целогодишно. Пролетта е сред най-красивите сезон заради уникалната градина на атракцията, който очарова с различни цветя и склуптури. Входни билети с 10 на сто отстъпка можете да закупите от сайта на замъка. 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.