fbpx
 

Пускат нови евтини полети до Германия

Нови евтини полети до Германия пуска немската нискотарифна авиокомпания Eurowings. Самолетите на превозвача започват полети между българската столица София и германските градове Щутгард и Дюселдорф от 31 октомври. Полетите ще са два пъти седмично. До и от Щутгард ще се лети вторник и неделя, а до Дюселдорф – четвъртък и събота.

sofia

Билети вече могат да бъдат резервирани онлайн. Най-евтините към момента предложения за еднопосочен полет между София и Дюселдорф струват 50 евро. Млако по-високи са цените на полетите до Щутгард, като цените започват от 70 евро.

Eurowings
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.