fbpx
 

Пускат нови евтини полети до Германия

Нови евтини полети до Германия пуска немската нискотарифна авиокомпания Eurowings. Самолетите на превозвача започват полети между българската столица София и германските градове Щутгард и Дюселдорф от 31 октомври. Полетите ще са два пъти седмично. До и от Щутгард ще се лети вторник и неделя, а до Дюселдорф – четвъртък и събота.

sofia

Билети вече могат да бъдат резервирани онлайн. Най-евтините към момента предложения за еднопосочен полет между София и Дюселдорф струват 50 евро. Млако по-високи са цените на полетите до Щутгард, като цените започват от 70 евро.

Eurowings
Post Tags
Сподели статията
Автор

Alehander_Popkonstantinov@dpbweb.com

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.