fbpx
 

Новият петзвезден хотел „Парадайз блу“ отваря в Албена за лято 2017

Нов петзвезден хотел ще отвори през лято 2017 в Албена. Луксозният комплекс „Парадайз Блу“ вече се изгражда на мястото на тризвездния хотел „Доростор“. Очаква се първите туристи да се радват на новото бижу на българския курорт след 1-ви юли 2017 г.

Това ще е вторият петзвезден хотел в комплекса след „Фламинго Гранд“. Част от гостите ще могат да се насладят на собствени басейни към предлаганите апартаменти, а останалите ще могат да се радват на останалите екстри, които ще предлага луксозната 9-етажна сграда.

Към хотела ще бъде изграден басейн с олимпийски размери. Спа и уелнес центъра ще предлага разнообразни програми за релакс, лечение и разкрасяване. С „Парадайз Блу“ Албена планира да се превърне и в лидер  у нас в сектора на конгресния туризъм. В хотела ще функционира модерна конферента зала с капацитет 500 души, подходяща за провеждане на семинари, конференци и балове.

Инвестицията в новото бижу на Албена ще е в размер на 24 милиона лева. Хотелът ще е в непосредствена близост както до търговската алея, така и до плажа в курорта, на 100 метра от игрище за миниголф и на километър от аквапарка на Албена „Аквамания“.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.