fbpx

Нов Хотел в Банско – Sport Hotel**** SPA&WELLNESS

SPORT HOTEL**** SPA&WELLNESS е разположен в международния ски курорт Банско. На 160 км от летище София, на 150 км от летище Пловдив, на 120 км от Драма, на 170 км от Кавала, на 290 км. от Солун.

Курортът Банско е разположен в Национален Парк “Пирин” / признат за обект от световна значимост и със заповед на ЮНЕСКО от 1983 г. включен в Конвенцията за защита на световното природно наследство/.

Всяка година Банско е домакин на кръгове от Световната купа по ски алпийски дисциплини, която се провежда ежегодно под егидата на Международната ски федерация (ФИС). В периода 24-27 Февруари 2011 година Банско е домакин на кръг от Световната купа по ски за мъже.

70 километра професионално подготвени и надеждно обезопасени писти са на разположение на скиори и сноубордисти. 25 километра модерни лифтови съоръжения с голям капацитет транспортират бързо и удобно гостите на центъра до началото на всяка писта.

Уникалността на туристическия продукт, предлаган хотела от SPORT HOTEL**** SPA&WELLNESS се състои в неговото местоположение – непосредствено на ски пистите.

Хотелът предлага единствения собствен ски център, разположен в подножието на ски ареала на Банско, над кабинковия лифт.

Ски центърът предлага: ски детска градина, ски училище, snow – board училище; ски гардероб, ски тест център “HEAD”.

SPORT HOTEL**** SPA&WELLNESS целогодишно предлага на гостите си възможности за:

  • ски туризъм, snow board туризъм;
  • активен планински туризъм;
  • SPA&WELLNESS туризъм;
  • обиколен и познавателен туризъм;
  • бизнес срещи, team-building туризъм.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.