fbpx

Нов хотел в курортен комплекс „Златни пясъци“ – ГРИФИД ВИСТАМАР

“Грифид Вистамар” е третият хотел от групата на Грифид хотели. На няколко метра отстояние от плажа, на първа линия в курортен комплекс “Златни пясъци”, “Грифид Вистамар” привлича с отличното си местоположение и релаксираща атмосфера за семейна почивка.

хотели българия

Разположен на плажната алея на модерния курорт “Златни пясъци”, перлата на Българското Черноморие, хотелът предлага уникална комбинация от прекрасен природен парк, топло море и златисти пясъци. 6-етажната сграда се намира на 100 м от центъра на комплекса, на 50 м от търговската улица, на 10 м от плажа и на 15 км от Варна. „Грифид Вистамар“ предлага възможности за отдих и забавления по формулата ULTRA Аll inclusive. Хотелът е част от българската хотелска верига ГРИФИД ХОТЕЛИ. Тя стопанисва и управлява и хотелите “Арабела” и “Болеро” в “Златни пясъци”. Воден от високите ГРИФИД стандарти за качество и първокласно обслужване, екип от опитни професионалисти се грижи за удоволетворяване на растящите изисквания на гостите. Хотелът е  реновиран през 2010/2011 година и предлага следните допълнителни услуги: 24 – часово многоезиково обслужване на рецепция, рент-а-кар, пране, обмен на валута, 24-часова охрана, такси, интернет връзка, безжичен интернет (достъп  в лобито), паркинг срещу допълнително заплащане, доктор. За своите най-малки гости „Грифид Вистамар“ предлага безплатно детски клуб, професионален детски аниматор, мини диско – 6 пъти седмично, бебешка кошара, детски столчета в ресторанта, затопляне на детска храна/в ресторанта – по заявка. „Грифид Вистамар“ разполага с основен ресторант – просторен, с лятна тераса с гледка към плажа. Бюфетът е разнообразен и предлага шоу кукинг, пица, както и различни кулинарни секции. На разположение на гостите са бар басейн, бар на плажа, тераса басейн, бар салон. Хотелът е носител на Награда на българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за най-успешно развиващата се верига хотели за 2010 г. Резервация и настаняване в хотел „Грифид Вистамар“

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.