fbpx

Нов хотел в курортен комплекс „Слънчев бряг“ – КАРЛОВО

Хотел «КАРЛОВО»  е напълно реновиран и модернизиран през 2011 година, според изискванията за хотели 3 и 4 звезди. Разполага с 5 етажа – четири хотелски и партерен, където се намират рецепцията, лоби барът, ресторантът, детска стая за занимания, холистичен кабинет с масажно студио. Хотелът разполага с басейн, детски басейн, сейфове на рецепция, ресторант с лятна градина, лоби бар, детска стая, Аюрведа холистичен кабинет, масажно студио, багажно помещение, паркинг.

хотел Карлово

В хотела има 40 двойни стаи с допълнително легло и 4 апартамента. Ресторантът е с капацитет 44 места и лятна градина със 70 места. Изисканата и уютна обстановка, както и първокласното обслужване, предоставят на гостите на хотела приятни моменти. В ресторант „Карлово“ се предлага специално селектирано меню, включващо изискана европейска, индийска и българска национална кухня, както и вегетарианско и аюрведично меню. За пълноценното кулинарно преживяване на всеки един от гостите главният готвач ще изпълни всички индивидуални желания. В хотела работи Аюрведа холистичен кабинет, където ще се погрижат не само за физическото, но и за душевното здраве и баланс на своите клиенти. Насладете се на една незабравима почивка на море! Резервация и настаняване в хотел „Карлово“

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.