fbpx
 

Дават 2 000 лева за ново лого на карнавала в Габрово

2 000 лева ще получи авторът на новото лого на карнала в Габрово за 2018-та година. Всяка година мотото и графичният символ на събитието са различни. Конкурсът обаче цели да се избере единствено изображение, което да се ползва занапред на рекламните материали, които промотират събитията. Освен призът за победителя ще бъдат дадени и две поощрителни награди по 500 лева за интересни хрумвания.

В същото време карнавалът ще продължи да избира уникален и различен слоган всяка година. През 2018-та мотото е „Габрово – мой малък Брюксел“. В конкурса  за ново лого могат да участват български и чуждестранни творци, а крайния срок за подаване на предложенията е 16 часа на 2-ри февруари. Победителят ще бъде обявен на 16-лти февурари.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.