fbpx

Нов медицински център Феста Медика към хотелски комплекс Festa Via Pontica, Поморие

Нов медицински център Феста Медика към хотелски комплекс Festa Via Pontica, Поморие

Festa Via Pontica

Festa Via Pontica

Към хотелски комплекс Феста Виа Понтика, Поморие се изгражда нов медицински център „Феста Медика”. Във „Феста Медика“ гостите ще могат да се насладят на висококвалифицирано обслужване от реномирани специалисти в сферата на медицинските, балнеолечебните и уелнес  услуги.

Центърът е регистриран по закона за лечебните заведения с 3 профила и предлага на клиентите си:  физиотерапия; електролечение; хидротермотерапия, която включва водолечение, балнеологични процедури, хидромасаж, вихров и перлен масаж; балнеотерапия; калолечение; лечение с луга; кинезитерапия; магнитотерапия; педиатричен кабинет; кардиологичен кабинет; кабинет по нервни и вътрешни болести, Wellness процедури с вино.

„Феста Медика“ е мястото, където с помощта на висококвалифицирани медици и чисти дарове от природата, както и чрез най-новите иновации в областта на лечението с кал и луга, ще се погрижат за Вашата пълна релаксация, освобождаване от натрупания стрес и последващо презареждане с  живителни сили.

Добре дошли в хотелски комплекс Феста Виа Понтика!

Резервация и настаняване в хотел Via Pontica

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.