fbpx
 

Нов пиано бар събира меломаните във Велинград

Нов пиано бар събира меломаните във Велинград. Обзаведеното с вкус заведение се намира в известния с високото качество на услугите, които предлага Спа Хотел „Рич“.  Впечатляващият интериор на „Lounge & Piano bar Rich“  отразява неподражаемия характер на хотела, в който се намира  с традиционна елегантност и съвременни удобства.

Клубът вече е предпочитано място за забавление в спа столицата на Балканите заради уникалния си дизайн, приятна атмосфера и музикалните звезди, които гостуват в него всеки уикенд. На гостите се предлага голям избор от вкусове за наргилета, богата селекция от алкохолни напитки, отбрани вина и любими коктейли.

С това обаче изнендите за гостите на Спа Хотел „Рич“ не свършват. Ценителите на добрата храна вече разполагат с още един правилен избор за всеки повод. В хотела отвори новият фюжън ресторант „ Garden of Rich“, който очарова посетителите с визия, стил и естетика.

С елегантната си обстановка ресторантът успява перфектно да балансира между топлината на историята и модерни елементи. Вкусът е поставен на пиадестал, а всеки чревоугодник ще остане приятно изненадан от богатото разнообразие на изискани ястия, приготвени от висококачествени продукти и фини вина за неповторимо кулинарно преживяване. Още за новостите в „Рич“ можете да научите на сайта на спа хотела Спа Хотел Рич, Велинград .

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.