fbpx

Нови предложения от АЛБЕНА през сезон ‘Лято 2012’

Нови предложения от АЛБЕНА през сезон ‘Лято 2012’

Албена

Албена

За хиляди туристи от цял свят Албена е място за перфектна почивка, предпочитано заради чистия пясък и широката плажна ивица, заради прекрасното топло море, заради чистия въздух, заради традиционното гостоприемство, с което ще ви посрещнат във всеки хотел. Курортният комплекс е разположен в Североизточна България – на 8 км от Балчик, както и на 30 км от морската столица Варна.

Албена е с 40-годишна традиция в привличането на туристи от цял свят. През всеки летен сезон курортът сюрпризира своите гости с нови предложения за една незабравима почивка. През предстоящото лято на 2012 Албена ще ви предложи следните удобства, забавления и удоволствия:

БЕЗПЛАТНО на най-чистия плаж 1 чадър, 2 шезлонга и 2 шалтета на стая за настанените гости в Албена. БЕЗПЛАТНИ 1 чадър и 2 шезлонга на стая по басейните на к.к.Албена БЕЗПЛАТЕН WiFi интернет достъп за гости на хотел „Фламинго Гранд“, „Калиакра“, „Ралица Супериор“, „Ралица“, „Вита Парк“ и „Ком“. За всички останали хотели цена за WiFi интернет достъп за 2012 г. е 2 лв за денонощие. БЕЗПЛАТНИ обяд и напитки на плажа в р-т „Хавана“, от 11 ч. до 16:30 ч. за гостите на хотелите „Ралица Супериор“, „Ралица“, „Вита Парк“ и „Ком“. БЕЗПЛАТНИ обяд и вечеря – DINE AROUND концепция за гостите настанени на ULTRA и ALL INCLUSIVE, избор в 6 а ла карт ресторанта, в периода до 30 юни и след 3 септември. Тристепенно меню и минерална вода. Концепцията важи за гости, настанени с минимален престой 7 дни. БЕЗПЛАТЕН шатъл бус за гостите, настанени в парковата зона, до плажа и обратно на всеки 30 минути от 9:00ч. До 17:00 ч. БЕЗПЛАТНО ползване на плажа игрища за волейбол, футбол и тенис.

Албена предлага на своите гости екологично чисти храни, повечето от които са собствено производство. Всички други храни и напитки, предоставяни в курорта, преминават през постоянен контрол за безопасността на храните и лаборатория за контрол на качеството. Български Червен Кръст отговаря за морското водно спасяване на 25 спасителни поста и три медицински пункта на плажната ивица на Албена. Специално обучени от Български Червен Кръст спасители се грижат за безопастността  на туристите на басейните в к.к. Албена. С цел подобряване на плажните услуги за гостите на Албена за сезон 2012 се прави преразпределение на плажната ивица:

  • За хотелите „Лагуна Бийч“, „Лагуна Гардън“, „Лагуна Маре“ се обособява самостоятелен плаж пред хотел „Лагуна Бийч“. Нарича се плаж „Лагуни“.
ПЛАЖ ХОТЕЛИ
Плаж „Гергана“ х-л „Гергана“
Плаж „Мура-Славуна“ х-л „Мура“, „Славуна“
Плаж „Боряна“ х-л „Боряна
Плаж „Нона-Елица“ х-л „Нона“, „Елица“
Плаж „Хавана“ х-л „Ралица Супериор“, „Ком“, „Ралица“, „Вита парк“, „Вили Вита Парк“, „Алтея“, „Лора“
Плаж „Фламинго Гранд“ х-л „Фламинго Гранд“
Плаж „Калиопа“ х-л „Фламинго“, „Сенди Бийч“, „Добруджа“, „Калиопа“, „Амелия“
Плаж „Малибу“ х-л “ Малибу“
Плаж „Нептун“ х-л „Оазис“, „Доростор“, „Камелия“ , „Панорама“, „Компас“, „Орхидея“, „Магнолия“, „Вили Магнолия“
Плаж „Добротица“ х-л „Добротица“
Плаж „Калиакра“ х-л „Калиакра“
Плаж „Арабела“ х-л „Арабела бийч“

Добре дошли в Албена и през предстоящото лято на 2012!

Резервация и настаняване в хотели в Албена

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.