fbpx

Представяме новия специализиран медицински и балнео сайт на туроператорска фирма КИТТ ООД!

Скъпи приятели! Имаме удоволствието да представим на вашето внимание новия специализиран медицински и балнео сайт на туроператорска фирма КИТТ ООД! Лечение и СПА в България

Целта на сайта – качествена презентация на възможностите за оздравителен отдих, лечение и SPA почивка в България. Тук можете да изберете подходящи за вашето здравословно състояние курорти, хотели, оздравителни бази, балнео и лечебни програми и процедури. КИТТ е една от първите фирми, която повярвa във възможностите за комплексно развитие на лечебно-оздравителния отдих на територията на България. Нашият медицински сайт е резултат от тригодишна активна работа в това направление. Събрани и обработени са голямо количество материали, осъществен е старателен подбор на профилирани курорти и хотели. Ние ще ви помогнем да се запознаете и да обикнете България като страна, в която можете да се погрижите за своето здраве и да подобрите състоянието на организма си; страна, благоприятна за отдих и оздравителни програми през  цялата календарна година. Добре дошли на www.med-spa.kittbg.com! Добре дошли в България!

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.