fbpx

Нова супериорна част на хотел „Амелия“, Албена

Нова супериорна част на хотел „Амелия“, Албена

Хотел „Амелия супериор“ в курортен комплекс „Албена“ е основно реновиран и представлява първия тематичен хотел в курорта. Намира се на 100 метра от плажната ивица. Кръстен е на първата жена, прелетяла Атлантическия океан, носителка на множество рекорди в авиацията и автор на бестселъри – Амелия Еърхарт.

Фоайето на хотела е декорирано на авиационна тематика, различни елементи от него разказват за живота на тази ембематична за времето си жена, живяла през 20-те години на ХХ век.

Реновираното хотелско крило разполага с 40 супериорни стаи, предлагащи 4-звезден комфорт. Всяка от тях е обзаведена със стилни и елегантни мебели в топли тонове, с ергономични комфортни легла, дивани, работен кът: писалище, холна мебел, телевизори с огромен набор от сателитни програми, безплатен интернет достъп, телефон и душ-баня и тоалетна. От всяка стая се открива прекрасна гледка към морския бряг или природата на Албена.

Всеки от посетителите, който почива в супериорната част, може да се възползва по свой избор от: закуска, полупанпсион или пълне пансион. Ресторантът предлага разнообразна българска и интернационална кухня, атрактивно представени на бюфет-маси с вино и минерална вода. Лоба барът предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, сладкиши и сладолед.

Всеки гост на супериорната част на хотела може да се възползва от басейните на комплекс „Лагуна“, с включени безплатен чадър и шезлонги на плажа.

Тематичната супериорна част на хотел „Амелия“ в Албена ще ви предостави една интересна и незабравима почивка в България.

Резервация и настаняване, хотел „Амелия супериор“, Албена

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.