fbpx
 

Нов петзвезден винен хотел отвори врати – L’Ambassade de Katarzyna

Със завладяващ спектакъл под звездите отвори врати L’Ambassade de Katarzyna – най-новият петзвезден винен хотел, разположен в сърцето на живописните лозя на винарска изба Katarzyna Estate. Домакини на изисквана вечеря бяха Кристоф Трилински – собственик на Katarzyna Estate и Цветелина Николова – управляващ директор на винарската изба. На събитието присъства президентът Румен Радев, придружаван от съпругата си Десислава Радева. Сред гостите на гала откриването се откроиха Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейски епархийски митрополит Антоний, Негово Високопреосвещенство Старозагорски митрополит Киприян, Александър Пулев – съветник по иновациите на президента, Йелена Филипович-Стоянов – временно управляваща посолството на страната в Черна гора, Здравко Димитров – кмет на Пловдив, Тодор Чонов – зам.-кмет на Пловдив, Илия Илиев – зам.-кмет на Любимец, Анастас Карчев – кмет на Свиленград, общински съветници, представители на местната власт, предприемачи, представители на бизнес средите, мениджъри на хотелски вериги,  партньори, популярни личности и гости от цялата страна. В приветствието си към домакините и присъстващите държавният глава отбеляза перспективите за развитие на винения туризъм у нас и възможностите за популяризиране на българското винопроизводство зад граница, включително на нови международни пазари.

Гостите  бяха изкушени с отбрани вина, приготвени и представени от енолога на Katarzyna Мирослав Иванов. Вечерята се превърна в кулинарно приключение с невероятни ястия, приготвени от български шеф готвачи. 

L’Ambassade de Katarzyna има за цел да развива винения туризъм в България и да се превърне в място, което предоставя  уникално преживяване не само в сферата на туризма, но и да е домакин на много събития и арт прояви.

Първите гости на петзвездния хотел се насладиха на невероятен концерт-спектакъл,  подготвен специално за откриването от Христо Димитров, български хореограф, режисьор и продуцент на световноизвестния фолклорен ансамбъл „Българе“. Маестро Живко Петров и джаз дивата Хилда Казасян предизвикаха истински възторг сред присъстващите на изисканата вечер. 

 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.