fbpx
 

Нощен Пловдив – най-красивата снимка

Снимка на български фотограф – Стоян Стоянов спечели първо място в конкурса обявен от National Geographic Русия. Снимката е на нощен Пловдив.

Конкурсът се е провел от 29 април до 31 май 2015 година,  в него са избрани трима победители – избор на National Geographic, на организаторите на конкурса – Casio, и избор на публиката.

Екипът на руския National Geographic е посочил за свой победител снимката на Стоян Стоянов, показваща уютния и топъл Пловдив, лежащ под студената покривка на снега и очакващ празника на Рождество Христово.

Другите двама победители в конкурса са от Русия.

Всеки от победителите в конкурса ще получи нов модел часовник Casio ProTrek — PRW-3500. Моделът е разработен за любителите на активната почивка – с вградени алтиметър, барометър, термометър и компас.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.