fbpx
 

Откриват ски сезона на Витоша с нощно каране

С нощно каране ще бъде открит през тази зима ски сезонът на Витоша. От 18:30 часа на 21 декември зоната над София ще посрещне ентусиастите, които искат първи да пробват ските и сноуборда си по писта „Витошко лале“. Кабинковият лифт между столичния квартал Симеоново и хижа Алеко ще посрещне първите си туристи от следващия ден и ще работи през целия сезон от 8 до 16:30 часа.

Цените на ски картите през този сезон остават непроменени. 35 лева ще струва целодневната карта за възрастни и 26 лева полудневната и паса за нощно каране. Децата до 12 години ще плащат едва 1 лев за нощно каране. Предлагат се и фамилни карти. Ако решите да взимате уроци от ски учител или да наемете екипировка от ски училището на „Витоша ски“ ще ползвате и допълна отстъпка от цената на лифта. Намаления има и за ученици, студенти и пенсионери.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.