fbpx
 

Отварят първите писти в Банско

Отварят първите ски в Банско за сезона. Първите ентусиасти ще могат да карат на по-евтините писти в курорта. Интересът към зимния ни курорт през този сезон е огромен, твърдят от бранша. Новост в ски зоната през тази година е работата на две екостанции за зареждане на електроавтомобили.  На тях едновременно ще могат да се зареждат до 4 автомобила. Станциите са базирани до паркинга на началната станция на кабинката.

Банско ще е и вторият ски курорт в света, който ще си сътрудничи с лидера в часовникарския сектор на планетата – компанията Юбло. На най-оживените места в курорта ще бъдат поставени 6 часовника, по които гостите в курорта ще могат да си сверяват времето. Досега фирмата работи единствено с френския ски куррот Куршевел.  Банско се гордее и с факта, че ще сътрудничи на Китай при подготвянето на персонала за предстоящата зимна олимпиада.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.