fbpx
 

Пампорово и Мечи Чал предлагат нови семейни карти

Семeйствата ще могат да карат по-евтини ски в обединената зона Пампорово – Мечи чал през тази зима. За тридневно каране в двата курорта 1 възрастен с две деца ще плаща 304 лева, двама възрастни с едно дете 368 лева, двама възрастни и две деца – 448 лева и двама възрастни с три деца – 528 лева. Подобни лифт карти ще можете да си купите с продължителност от 3 до 8 дни. Картите са валидни за семейства, чиито деца са на възраст от 7 до 12 ненавършени години, тъй като най-малките ползавт съоръженията напълно безплатно, но задължително с придружител.

За да си купите подобна карта трябва да сте на касата заедно с всичски членове на фамилията, които ще ползват паса с намаление. За тях се правят снимки на място. Цените на лифт картите в Пампорово няма да бъдат променяни през този сезон. 19 лева остава билетът за лифта в двете посоки за вързрастен и 12 лева за деца. Полудневната карта струва съответно 39 лева и 25 лева. Цената на паса за един ден ще е 55 лева за възрастни и 33 лева за деца.

Всички карти са валидни и за двете ски зони Пампорово и Мечи Чал, а предвижването между двете става с безплатен шатъл срещу валидна лифт карта. Естествено в обединената ски зона предлагат и различни карти за по-дълго ползване – до 9 дни или сезонен пас. Освен това отделно ще се предлагат и ски карти валидни само за ски зона Мечи Чал. Билетът за лифта и портативния влак в двете посоки ще е 12 лева за възрастен и 6 лева за деца. Карта за деня само за Мечи Чал ще струва 39 лева за възрастни и 24 лева за деца.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.