fbpx
 

Хотел Парадайз Бийч вече е 5 звезди

Хотел Парадайз Бийч край Свети Влас получи петата си звезда, след като комплексът бе изцяло обновен през последните три години. Стаите в двете крила на хотела са основно ремонтирани и преоборудвани. Модернизирани са лоби бара, основният ресторант, басейна към хотела и асансьорите, които водят туристите директно до плажа.

Paradise-Beach

От години хотел Парадайз Бийч е предпочитано място за семейна ваканция. И причините за това не са една и две. На първо място комплекъст е затворен и сигурно място, в което да не се притеснявате за децата си. Разположен е на зелен хълм над плажа. Повечето от стаите гледат към безкрайното синьо море, като честа гледка в бившия рибарски залив пред хотела са и играещи си делфини.

Paradise-Beach

Освен това морето тук почти винаги е спокойно и дори когато на съседните плажове излизат големи, можете да плувате в залива пред Парадайз Бийч необезпокоявани. За всички гости в хотела са предвидени безплатни шезлонги и чадъра на басейна до плажа, където през деня деца и младежи могат да се забавляват с разнообразни предизвикателства, предложени им от аниматорите.

Paradise-Beach

Хотелът работи на принципа на „ол инклузив“ и предлага едни от най-качествените на храна и напитки, които могат да бъдат открити по българското Черноморие. Палачинки, пици и сладолед с само част от летните изкушения за най-малките. В хотела можете да ползвате безплатен интернет, а паркингът за автомобила ви е включен в цената. Повече за хотела и възможностите за настаняване в него можете да научите на  https://paradisebeach.bg/bg/reservation/

Paradise-Beach
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.