fbpx
 

Парк и спа хотел Марково – любим на семействата с деца

4-звездният хотел получи награди от БХРА и БАХА за 2022 г.

Едва ли има семейство с деца в България, на което Парк и спа хотел Марково край Пловдив да не е любимото място за прекарване на ваканцията или на свободните уикенди. Ако проверите отзивите в специализираните групи за отдих, в които майки и семейства, обменят опит, това е е и един от най-препоръчваните хотели. Неслучайно годишната заетост на хотела надхвърля 70 на сто.

Освен от клиентите 4-звездният хотел през тази година получи и две заслужени признания и от бранша. Парк и спа хотел Марково грабна отличието за най-добър четиризвезден СПА хотел за семейна почивка на 2022 г. от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), както и една от двете балкански награди за хотел на годината от Балканския алианс на хотелските асоциации (БАХА).

Хотелският комплекс разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с външен басейн, външно джакузи и 4 вътрешни басейна. Ресторант „Бел Вю“ смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към град Пловдив и ястия от

интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти. В зала „ Бела Дона“ се провеждат най-запомнящите се събития, а в зала „Пиколино“ – най- веселите детски рождени дни. Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за игри, два тенис корта и мини голф.

Освен това гостите на хотела могат да се забавляват и в новия детски парк с въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище, да карат велосипеди по направената за целта алея и дори да се врекат във вечна вярност на половинката в ротондата за тържества, която за момента е единствената в Пловдив и региона. Стартира и разширението на СПА центъра с още два вътрешни басейна с детски атракциони за най-малките гости, както и изграждане на второ футболно игрище с реални размери и естествена трева.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.