fbpx
 

Снимки на кралици на красотата от Замъка в Равадиново на изложба в Бургас

Красотата ще спаси света, твърди големият руски писател Фьодор Достоевски. Ако беше посещавал Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново заедно с миските от конкурса Кралица на Бургас 2023 щеше още веднъж да се увери в правотата си. Снимки с красавиците в най-посещаваната туристическа атракция по родното Черноморие украсиха най-посещаваното място в морската градина на Бургас – Казиното пред моста.

Само за няколко часа след откриването изложбените пана бяха видяни вече от няколко хиляди бургазлии и гости на града. Изложбата впечатлява с красотата на моделите и изящната композиции на всеки кадър, който съчетан с магията на  българският замък създава приказен стил на цялото събитие по избора на Кралицата на Бургас.

Българският замък само за по-малко от година спечели първо място на World Travel Awards и е включен в ТОП 100 на туристическите обекти в света. Определен е за „Феноменален туристически обект“ на конкурса на Тихоокеанската туристическа асоциация в Куала Лумпур, а само преди две седмици получи и наградата за „Най-атрактивен Европейски замък“ по време на церемония в световния ЕКСПО център в Дубай. Най-красивото момиче ще бъде избрано на 13-ти Август в летният театър на Бургас. Събитието  се организира от Община Бургас и Замъка „Влюбен
във вятъра“ в Равадиново.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.