fbpx
 

Планет Травел Център представи нов сайт и резервационна платформа

Туроператорът, специализиран в луксозни и екзотични пътувания, както и в организиране на ваканции в Гърция – Планет Травел Център, представи на бляскава церемония в столичния 5-звезден хотел „Милениум“ новият си сайт, през който клиентите и агенти на компанията могат да резервират над 1,25 млн. хотела в цял свят. На церемонията собственикът на фирмата Дарина Стефанова представи иновационната платформа, която позволява да се ползват лицензирани снимки и дори да се получават готови пакети с оферти с логото и контактите единствено на агентите.

На бляскавото събитие, което завърши с парти с песните на Орлин Павлов, бяха представени и най-големите гръцки партньори на Планет Травел Център, които разказаха за своите хотели и възможностите за луксозна ваканция в южната ни съседка. Голям интерес предизвика и ексклузивно партньорство на Планет Травел Център с луксозната круизна компания Explora Journeys, която предлага круизни преживявания от много висок клас, съчетани с интересни маршрути, като най-малката каюта във флотилията им е с големина от 35 кв .м., като всички гости задължително са настанени с гледка океан/море. Предвидени са специални оферти с намаления за групи (над 3 каюти), а оскъпяването за единична каюта е едва 15 на сто над офертата за човек в двойна каюта.

Новата резервационна платформа на Планет Травел Център, която е ориентирана B2B, тоест към агенциите съдържа оферти за над 1 250 000 хотела в целия свят, като информацията се обновява в реално време, включително и за заетостта. Снимките към описанията на хотелите са с платени права и могат да се ползват за реклама към крайните клиенти. За улеснение търсачката позволява да се търси както по зададени конкретни хотели, така и по дестинации или направо чрез интерактивна карта. Информацията за хотелите е на български и включва всички удобства, които предлагат местата за настаняване, като предстои да бъде включени филтър и за това дали хотелите приемат домашни любимци или пък имат ограничения за клиентите като например от типа на adults only”. Също така в офертите се съдържа и важна информация за това какви са анулационните периоди. Плащането ще става с карта или с кредитен лимит по банка, който е различен за всяка фирма, която се регистрира в системата на Планет Травел Център.

Предвидени са и бизнес възможности за клиентите, така че да няма риск големият туроператора „да открадне“ техните потребители. Планет Травел Център получава информация само за имена и период на резервацията, без да има достъп до контактите на клиентите на агенциите. Освен това офертата може да се генерира директно със собственото лого и контакти на агенцията, която извършва продажбата към клиентите, а името на Планет Травел Център не фигурира никъде, за да бъде защитен труда на агентите.

Собственикът на Планет Травел Център Дарина Стефанова представи и програмите на фирмата за 2023 г. Повечето от тях ще осъществяват с редовни полети на „България Ер“, но заради доброто сътрудничество между туроператора и авиокомпанията цените на самолетните билети, включени в пакетите са много изгодни, а оттам и крайните оферти за клиентите. Единственото изключение прави традиционният чартърен полет на Планет Травел Център до Лапландия, който се е превърнал в запазена марка на компанията през годините.

Цените за 7-дневна ваканция на остров Крит на Планет Травел Център започват от 585 евро на човек, за Коста дел Сол от 799 евро, за Родос от 961 евро, за Северен Кипър от 609 евро, за Кипър от 821 евро, за Палма де Майорка от 874 евро. Ако предпочитате по-екзотична дестинация можете да се възползвате от офертата за Шри Ланка, която започва от 2119 евро на човек. Луксозно джип сафари в Руанда, в което е включена среща с маймуните примати струва поне 12 470 лева на човек. Цените за Нова година в Лапландия започват от 1995 евро, като чартъра вече е почти продаден и се очаква евентуално да бъде пуснат и втори. Сред дестинациите, които Планет ще предлага тази година са още Мадейра, Оман, Сейшели, Мавриций, Занзибар, Япония, посрещане на новата година в Малдивите, Филипините и Бали, Индонезия.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.