fbpx
 

Вижте постановката „Джордж Каплан“

Ако отдавна ви липсва театрална пиеса, направена с чувство за хумор, но и в същото време, която ви дава повод за размисъл, не пропускайте да видите „Джордж Каплан“. Пиесата от три части ще ви провокира с многобройни сюжетни линии. Авторът й Фредерик Зонтаг се заиграва с теориите за конспирациите, като подхожда към тях по изключително находчив начин.

theater Sofia

Преводът и режисурата са дело на Димитър Узунов, който освен, че е учил и завършил във Франция е имал възможността да работи със звездите на европейсия театър. Пиесата, която можете да видите в София на 7-ми ноември от 20.30 часа във Френския институт в България, ще ви разкаже за влиянието на Холивуд върху възприятието.

theater Sofia

Ще научите повече за политическото значение на митовете, за участието на Алфред Хичкок в международен заговор, за кокошка, която може да спаси човечеството и за име, което може да промени света. По време на пиесата и след нея зрителят си задава въпросите какво е истина? Кой ни манипулира и с каква цел? И кой или какво всъщност е Джордж Каплан?

СНИМКИ Никола Михов

theater Sofia
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.