fbpx
 

Пловдив с нов туристически информационен център

В Пловдив вече заработи нов туристически информационен център, в който туристите могат да научат повече за забележителностите на града, да получат карти с атракционите, да си купят сувенири. Центърът се намира до Източната порта, в подножието на Стария град и е четвъртият в града под тепетата.

Обектът е оборудван с информационни екрани, а туристите ще могат да научат повече за историята на града и редейки пъзели с най-известните атракции. Освен това гостите на Пловдив ще могат да си купят от центъра и билети за музеите и другите туристически обекти в града.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.