fbpx

Premier Luxury Mountain Resort домакин на гастрономически фестивал „Премиер“ в Банско

Premier Luxury Mountain Resort домакин на гастрономически фестивал „Премиер“ в Банско

От 01.11.2012 до 11.11.2012 хотел Premier Luxury Mountain Resort ще бъде домакин на първия по рода си гастрономически фестивал „Премиер” в Банско. Водещи български и международни главни готвачи, сомелиери, винопроизводители, търговци на бира и местни производители ще вземат участие в събитието и ще демонстрират вълшебствата на кулинарията, виното и алкохола в курсове по готварство.

В рамките на фестивала ще бъдат организирани и коктейлни партита, състезания между бармани, изложба на местни продукти, дегустация на вино и изтънчени вечери.


Мероприятията ще се провеждат в ресторант „Амброзия”, ресторант „Дионис”, бар „Нектар” и изложбената площ на хотела. Намерението на организаторите е да превърнат събитието в ежегодно. Гостите на фестивала ще имат възможност  да се насладят на неповторимите удоволствия в Premier Luxury Mountain Resort, а така също и да релаксират в СПА центъра “Виктория” на територията на хотела.

Резервация и настаняване в Premier Luxury Mountain Resort

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.