fbpx
 

1000 лева награда за рисунка или фотомонтаж

500 евро ще получи победителят в конкурса „Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“. Състезанието е за фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника и в него могат да вземат участници от цял свят. Ако нямате свои снимки, които да преобразите в шедьоври, можете да изтеглите такива и от https://www.voubs.com/stuff/castle.rar, които да обработвате според темата на конкурса и чрез техниката която сте избрали да участвате.

Фотографии ще намерите и на сайта на една от най-посещаваните родни атракции – https://zamaka.bg/  . За да изработите уникални творби имате на разположение 60 дни до 29 септември. Наградният фонд на конкурса е 1000 евро, като половината от тях ще получи победителят. Класираните на второ и на трето място в състезанието ще вземат съответно 300 и 200 евро.

Всеки може да участва и с повече от една творба. 10% от вота при оценяването на творбите ще е от публичен вот, а 90 на сто ще тежи оценката на журито. Жури и публика ще имат 7 дни, в които могат да преглеждат и оценяват творбите на участниците. Победителите ще бъдат обявени на 7-ми октомври. Авторските права на участвалите фотомонтажи, графики и рисунки ще бъдат предоставени на организатора.

Повече за конкурса можете да видите на https://www.voubs.bg/contests/zam-k-t-vluben-v-v-vat-ra-sled-100-godini/889

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.