fbpx
 

Абитуриентски бал пет звезди в хотел Орловец

Ако искате да се почувствате като звезда на абитуриентски си бал, пренесете купона в петзвездния хотел Орловец в Помпорово. Офертите за празника вече са готови. 78 лева излиза партито, ако отседнете в хотела само за вечер и 108 лева ако удължите празника с ден. За трета нощувка доплащането е 29 лева.

Цената освен нощувка със закуска включва още ползване на вътрешния басейн, сауна, парна баня, фитнес и безплатен паркинг. Както и празнична музикална вечеря с  диджей. Преподавателите естествено са гости на празника на своите абитуриенти.

Ако на купонджиите им остани свободно време от парти и релакс в басейна, могат да разгледат и забележителностите в близост до планинския куррот. Например да разгледат три коренно различни пещери – Ягодина, Дяволското гърли и Ухловица. Или да се разходят до Смолянските езера, Широка Лъка, кулата Снежанка или просто в прохладните гори край курорта.

 

Резервирайте хотели в Пампорово
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.