fbpx
 

Промоция на круизи в Гърция с цени от 299 евро на човек 

Най-добрата компания за круизи до гръцките острови и Източното Средиземноморие Celestyal  пусна супер изгодни оферти за круизи през 2023 г. За да се възползвате от изгодните цени трябва да резервирате до 28-ми февруари 2023 г.

При записване като част от кампанията директно през сайта на фирмата или чрез български туроператор,  който предлага маршрутите на Celestyal можете да спестите до  1171 евро на човек.

Delos

Тридневният круиз „Иконична Егея“ отплава от Атина и спира в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Изберете пътуване през март, април, октомври и ноември 2023 г. на цени, които започват от 299 евро на човек и спестете 461 евро на човек.

Четиридневният маршрут „Иконична Егея“ тръгва от Атина и предлага възможност за посещение на  Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Ако резервирате дати за март, април, октомври и ноември 2023 г.  – цените на пакетите започват от 399 евро на човек, а отстъпката е от 571 евро на човек. Това са и месеците, в които туристите на тези супер посещавани острови са най-малко, така че имате шанс да се насладите максимално на преживяването.

Седемдневното пътуване „Идилична Егея“ тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април 2023 г. на цени от 599 евро на човек и ще спестите 881 евро на човек.

На единадесетдневния Коледен круиз, който тръгва от Атина през Солун, Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол и Александрия ще отпразнувате  Бъдни вечер и Коледа в Халифа. Корабът отплава на 16-ти декември 2023 г., а цените започват от 1 169 евро на човек и може да спестите 961 евро.

Ако искате и незабравимо посрещане на новата 2024  година, изберете деветнадесетдневния Коледно-новогодишен круиз. Той също тръгва от Атина, но можете да се качите и в Солун. Маршрутът минава през Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол, Александрия. Ще отпразнувате Бъдни вечер и Коледа в Халифа, след което отплавате за Крит (Ираклион), Родос, Кушадасъ, за да посрещнете Новата година в Истанбул. Последна спирка от пътуването е Волос. И този круиз тръгва на 16-ти декември и е на цени от 1 989 евро на човек с възможност за спестяване на 1 171  евро.

Това са само част от най-популярните маршрути на Celestyal с най-ниски цени. Те са валидни само за избрани пътувания и затова препоръчваме на гостите да запазят своето пътуване отрано. Цената, валидна за нови, индивидуални резервации направени до 28-ми февруари 2023-та включва вечеря на борда, избрани напитки с храна, забавление, дневни занимания, пристанищни такси и бакшишите, както и отстъпка от 75 евро за предварително резервирани екскурзии на брега. 

Celestyal предлага през 2023 година и още невероятни цени за семейства с безплатни места за деца за три- и четиридневните маршрути „Иконична Егея“, както и за седемдневните „Идилична Егея“, „Еклектична Егея“ и „Три континента“. Офертата включва 100% безплатно пътуване за до 2 деца до 11 години, ако са в една каюта с двама възрастни. Пристанищните такси не са включени и се заплащат отделно. В добавка, всеки резервирал един от тези круизи ще заплати по-ниско капаро от 125 евро на каюта.

За повече информация за предложенията на Celestyal посетете https://celestyal.com/en-cy/

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.