fbpx
 

25 на сто отстъпка за полети на Wizz Air закупени днес

25 на сто отстъпка от цените на самолетните билети, закупени днес, на 21 декември, предлага нискотарифният авиопревозвач Wizz Air. Промоцията е валидна за избрани полети с дата до 31 май 2022 г., за всички пътници и до всички дестинации. За да се възползват от офертата, клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ.


На сайта на превозвача ще намерите и карта за планиране на пътувания, на която можете да видите какви са действащите ограничения в дестинациите във връзка с КОВИД-19. Според картата Италия и Белгия са едни от най-достъпните крайни точки по въздушните маршрути, предлагани от нискотарифната компания. На картата пътниците могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване.

 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.