fbpx
 

Куклен театър в Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново

Приказни изненади очакват най-малките посетители на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. Най-популярната българска атракция по Черноморието вече си партнира с Държавния куклен театър Бургас. В резултат на сътрудничеството децата и техните родители, които посетят замъка могат да гледат забавни представления безплатно. За тях не се изисква отделно заплащане, а представленията на кукления театър са бонус към входния билет на Замъка.

Още на 2-ри юни, събота може да зарадвате наследниците си с представлеието „Забава в горската дъбрава“. Шоуто, както и всички останали в съвместната програма на „Влюбен във вятъра“ и Държавен куклен театър Бургас започват в 13 часа. На 15-ти юли е представлението „Двете принцеси“, а на 4-ти август гостите на атракциона могат да се насладят на „Бон бон оле“. Приказното шоу „Принцесите и змеят“ ще бъде представено на 8-ми септември. На 13-ти октомври малчуганите могат да видят героите на „Момче и вятъра“, а на 15-ти декември – „Тримата снежковци“.

Феновете на футбола пък ще имат възможността да проследят мачовете от Световното първенство в Русия на голям екран в Замъка, отново без да плащат допълнително. За да се включите сред зрителите трябва просто да платите входен билет за атракциона, който вече може да се купи и онлайн от сайта https://zamaka.bg/reservations/ . Естествено заедно с това ще можете да разгледате и уникалния български замък, градините, избите, художествената му галерия и да се снимате за спомен сред лебеди, пауни и други животни в мини зоопарка към „Влюбен във вятъра“.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.