fbpx
 

Путин стана фен на Замъка в Равадиново

Руският президент Владимир Путин вече е фен на Замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново. Държавният глава е последвал българската атракция и се е включил в групата на родната забележителност в социалната мрежа ВКонтакте. Това е една от най-могъщите онлайн платформи в Русия, която си съперничи за интерес от страна на руската публика с Фейсбук.

ravadinovo castle

Путин вече се информира за най-актуалните събития, новости и инициативи на „Влюбен във вятъра“, благодарение на официалния си профил в социалната мрежа. Че зад него стои лично руския държавен глава е потвърдено от достоверни източници.

ravadinovo castle

По този повод на 29-ти август в Замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново ще се проведе „Вечер на руската култура“.  Всички присъстващи ще могат да се насладят на руски песни, да упражняват стъпките на традиционни руски танци, да опитат типични питиета и храни. Освен това гостите на руската вечер ще получат и подаръци за спомен от Замъка. Вече са изготвени и специални покани за събитието, но в него могат да се включи всеки желаещ почитател на руската култура.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.