fbpx

Сватба в България, Melia Grand Hermitage, Golden Sands

Сватба в България, Melia Grand Hermitage, Golden Sands


В този материал ще ви представим един прекрасен хотел в курорта „Златни пясъци“, където има всички условия да организирате вашата сватба на брега на морето. Ще направим преглед на възможностите, които предлага Melia Grand Hermitage: местоположение, брой гости, които може да приеме, ритуали, менюта и допълнителни услуги.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Melia Grand Hermitage, се намира в курорта Златни пясъци, на 16 км от гр. Варна. Хотелът е заобиколен от девствена зелена  гора и тучни тераси. Близостта на Melia Grand Hermitage, Golden Sands с морската столица го прави удобен за организирането на тържества за чужденци.


РИТУАЛ:

Melia Grand Hermitage, Golden Sands предлага два ресторанта в зависимост от количеството гости, които очаквате. В случаи на хубаво и слънчево време тържеството може да бъде изнесено и на панорамната тераса „Пирамида“, от която се разкрива невероятна романтична гледка към морския бряг.


Бална зала „Ермитаж“ и „Лизимах“
Балната зала „Ермитаж“ на  Melia Grand Hermitage, Golden Sands е с капацитет до 160 места,  В съседство е зала „Лизимах“, която може да бъдат настанени още 50 души. Има възможност да се органиpира и изнесен ритуал. Залите предлагат петзвезден лукс, стил и елегантност. Столовете могат да бъдат покрити с бели калъфи. Разполага с дансинг.


НАСТАНЯВАНЕ:
Melia Grand Hermitage, Golden Sands предлага безплатно настаняване на младоженците за първата брачна нощ. Зареждането в младоженската стая е специално. Като подарък ви предлагат и късно напускане на хотела. Вашите гости могат също да бъдат настанени в хотела, при това на преференциални цени.


КЕТЪРИНГ
Главният готвач и ресторант мениджърите ще ви предложат различни варианти на меню, съобразено с вашите предпочитания и възможности. Сватбеното меню варира от тип бюфет до четиристепенно. При желание от ваша страна може да ви бъде организирана и предварителна дегустация.

Резервации Melia Grand Hermitage, Golden Sands

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.