fbpx

Фестивал на храните в Premier Luxury Mountain Resоrt – Банско

Фестивал на храните в Premier Luxury Mountain Resоrt – Банско

Premier Luxury Resort в курорта „Банско“ за втора поредна година организира Premier фестивал на храните 2013 г. Партньори на фестивала са известни марки в областта на кулинарията.

Водещи български и чуждестранни готвачи, сомелиери, производители на вино и деликатеси ще приготвят за вас уникални кулинарни изкушенията от гръцката, сицилианската, френската, ориенталската и българската кухня. Посетителите ще имат възможност да се научат да приготвят различни видове кафе от най-добрите баристи.

Фестивалът ще се проведе три поредни уикенда от 1 ноември до 16 ноември в ресторант „Амброзия”, ресторант „Дионис”, бар „Нектар” и изложбената площ на хотела.

Едно от най-интересните и забележителни събития ще бъде представянето на отец Епифаний от Милопотамос Той ще представи множество интересни рецепти, както и своята книга Кухнята от планината Атос, която е преведена на над 10 езика.

Резервация и настаняване в Premier Luxury Resort, Банско

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.