fbpx
 

Коктейли за Гинес предлагат в София

Ако си мечтаете да ви направи коктейл световен шампион по миксирането на алкохолни и безалкохолни шедьоври и се намирате в София, не пропускайте да се отбиете в Penchis Bar. Заведението, чието меню предлага хиляди коктейлни вариации се намира на мястото на легендарната бирена фабрика на братя Прошек срещу централния вход на БНТ.

Това всъщност е и барът, който предлага най-много коктейли в света -2014, но изненадите за клиентите не приключват дотук. Можете да получите коктейл според парфюма си, настроението или дори любимия ви цвят. Да използвате своята фантазия и да изискате специално измислено за вас питие или да се доверите на уменията на барманите.

Или пък да пробват един от 6-те вида коктейла, които отлежават в дъбови бъчви. Ако имате късмет лично ще ви сервира една от българските гордости в бранша Васил Колев, който е печелил няколко пъти световния шампионат в различни категории. Един от собствениците пък е включения в книгата на Гинес рекордьор по брой на коктейли Пенчо Пенчев.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.