fbpx

Regnum Bansko Apart Hotel and SPA – удостоен с престижната награда за водеща СПА и Уелнес дестинация

Regnum Bansko Apart Hotel and SPA – удостоен с престижната награда за водеща СПА и Уелнес дестинация

Regnum Apart Hotel Bansko

Regnum Apart Hotel Bansko

Regnum Bansko Apart Hotel & SPA беше удостоен с престижната награда за водеща СПА и Уелнес дестинация на най-голямото изложение за промотиране на СПА и уелнес дестинации и професионални козметични продукти и терапии „Professional Beauty“, което традиционно се проведе в Лондон от 23.02.2014.

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката на България Бранимир Ботев посети „Professional Beauty“. На съпътстваща церемония от програмата „World SPA&Wellnes Awards 2014 Balkans“ страната ни беше обявена за лидер на Балканите в тази сфера.

Особен интерес в Лондон предизвикаха традиционните български продукти на основата на розово масло. Високо бяха оценени и представените уникални СПА ритуали, включващи билкови продукти и родопски керемидки.

Три от участващите български фирми бяха отличени с приз за водещи СПА и уелнес дестинации и производители на професионална козметика.

Двудневното изложение „Professional Beauty“ се провежда в лондонския изложбен център „Ексел“ и тази година се състоя 25-ото му издание. В него участваха 650 международни фирми от водещи световни козметични и уелнес марки.

Резервация и настаняване в Regnum Apart Hotel Bansko

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.