fbpx

В Grand Hotel Bansko, Банско отваря втори ресторант-механа „Старо Банско“

В Grand Hotel Bansko, Банско отваря втори ресторант-механа „Старо Банско“

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Bansko

През предстоящия зимен сезон 2013/2014 в Grand Hotel Bansko отваря втори ресторант-механа „Старо Банско“.

Всички гости, които имат включено в пакета си изхранване с вечеря, ще могат да избират между класическия ресторант и традиционната механа срещу символично доплащане.


Туристите могат да се насладят на вкусните традиционни за Банско и региона гозби: ястия на чеверме, бански специалитети на жар и пещ, традиционна българска кухня с подбрани млади и отлежали вина и ракии от най-добрите български изби.


Удоволствието на клиентите е допълнено и от богата музикална програма: оркестър и танцьори в български народни носии ще ги забавляват по време на вечерята.

Откриването на втори ресторант-механа „Старо Банско“ в Grand Hotel Bansko е продиктувано от стремежа на хотелския комплекс да повиши качеството на предлаганите услуги и да превърне зимната почивка на своите гости в Банско в незабравимо изживяване.

Добре дошли в Grand Hotel Bansko, Банско!

Резервация и настаняване в хотели в Банско

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.